Välkommen till

SthlmFast AB

Mäklare Huddinge

Så här jobbar vi på SthlmFast

SthlmFast är företaget för dig som söker en mäklare i Huddinge med omnejd. Vi är stolta och tacksamma över att vår försäljningsmetod som har resulterat i fler avslut än någonsin tidigare. Detta på en marknad som varit en av dom tuffaste på flera år. Stockholmsmetoden är och förblir konkurrenternas mardröm.
”SthlmFast – Vi väntar inte”

Ett första möte

Stockholm är unik –  vår huvudstad ställer höga krav!
Så låt våra mäklare hjälpa dig att sälja din bostad. Genom ett första möte mellan dig och en av våra mäklare startar vår resa tillsammans. Vårt mål är att sälja din bostad snabbt, därför tillämpar vi inte någon bindningstid!

Värdering av bostaden

I samband med det första mötet genomför vi en kostnadsfri värdering av din bostad. Vi presenterar oss och vårt koncept och ger dig mer ingående information om hur bostadsmarknaden ser ut för tillfället. Dessutom får du närmare information om hur det har gått vid tidigare försäljningar i ditt område. Finns inte möjligheten att vi kan komma ut och värdera bostaden på plats kan vi erbjuda ett möte via videochat, vilket är ett perfekt sätt att spara värdefull tid.

Mäklare Huddinge

Hos oss finner du kompetenta och erfarna mäklare som vet precis vad som krävs för att kunna sälja din bostad med ett utmärkt resultat. Våra mäklare är lyhörda och anpassar sig för att du ska få en fantastisk försäljningsupplevelse. Vi åtar oss uppdrag i hela Stockholmsområdet, däribland Huddinge.

SthlmFast – innovation, resultat och stockholmarens val!

VÅRA TJÄNSTER

PARMMÄTARGATAN 24, 112 24 Stockholm

Mäklare Huddinge

070-911 14 90